vonapa

Direktlänk till inlägg 16 januari 2009

sex bärs och en burk tonfisk.

Av J Von Apa - 16 januari 2009 16:34

Fikade med Razmig på Lion. De har gjort om hela stället med nya ägare. Den nya designen på caféet var en "barock" stil. Lejontassar på sofforna och wanna-B lyx. När det hette Ellips (på det glada 90-talet) så var det juste. Det har verkligen eskalerat. Man känner sig utittad av personalen, typ "vad är det för lodisar som sitter här och snyltsitter på vårat café"

Jag frågade "Ingår påtår på kaffet" varpå det tjuriga biträdet, som säkert var dotter till ägaren svarade "det ingår bara EN påtår"

Som att jag skulle sitta och balja 50 liter kaffe till priset av en kopp. Ser jag ut som en scavenger? Jag hade faktiskt en jacka på mig värd 1400 kr! haha!!! Dessutom en sjal med glitter! :)

Sen fick jag tag i pappa också. Han kunde bara låna mig en hundring och två dosor snus. Dom tog jag gladerligen emot. Köpte sex bärs och en burk tonfisk.


Jag får antagligen låna cash av syrran, om hon behagar att träffa mig någonstans. Hon låg och sov när jag ringde, men hon sa att det var ok. Vi får väll se. Planerna inför ikväll är Katalin med Jocke/Palermo med Raz.


Förfest hos mig vilket betyder att jag tagit itu med städ, disk och slägt massvis av kamla papper, trasiga prylar och sorterat! UNNA!!! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av J Von Apa - 15 februari 2011 18:03

TASK

Av J Von Apa - 4 november 2010 20:21

Ny mob. Messa ditt nr med namn. Gamla nr finns på andra telefonen. Orka föra över... Annars kan du lägga in ditt nr på FB så har jag det på mobben också! ...

Av J Von Apa - 20 oktober 2010 20:58

Kan folk sluta skriva om min blogg på facebook så att alla ser. Jag har faktiskt kollegor och familjemedlemmar som jag inte vill ska läsa den. Jag skyltar direkt inte med era bloggar! grr! Vill du ha den så fråga i ett diskret mail... ...

Av J Von Apa - 12 oktober 2010 23:24

Ni vet väl att Jag bloggar på annan adress numer. Om du har missat det så är det bara att fråga vilken... ...

Av J Von Apa - 12 oktober 2010 23:23


Idag börjar man fira upp de chilenska gruvarbetarna som sitter fast i en gruva 622 meter under marken. Enligt den chilenska tidningen El Mercurio bör man för varje räddad gruvarbetare räkna på knappt en timme; Först 20 minuter att hissa ner buren, ...

Skapa flashcards